Larespark Otel

5 yıldızlı LaresPark Hotel Antalya şehir merkezine 11, Side'ye 75, Kemer'e 45, Belek Golf Sahaları'na 40 km uzaklıktadır. Lara sahilinde, 60.000 m2'si kapalı alan olmak üzere 112.000 m2'lik bir alanda kurulu bulunan LaresPark Hotel, ulusal ekonomiye oldukça katkıda bulunan Park Grup yatırımlarından biridir.

LaresPark Hotel, rüyalardaki tatilleri gerçeğe dönüştürmede iddialı. Antalya'nın gözde tatil yeri Lara'daki Antalya LaresPark Hotel, konuklarına sunduğu benzersiz hizmet ile unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapıyor. Yeşil ve mavinin muhteşem birlikteliğindeki rafine bir çevrede, ayrıcalıklı tatil düşleyenlere seçkin alternatifler sunan LaresPark Hotel, denizi, güneşi ve 400 metre uzunluğundaki kumsalıyla, rüyaların gerçeğe dönüştüğü, Antalya'nın keyifli tatil mekanı durumunda.

Adres: Güzeloba mevki Lara sahili 07230 Antalya / Türkiye Tel: +90 242 351 16 00 Fax: +90 242 351 16 16 - 351 15 65 e-posta: info@laresparkhotel.com

Konum: Lara - Antalya Ulaşım: Antalya'ya 11 km, havaalanına 14 km, Side'ye 75 km, Kemer'e 45 km, Belek Golf Sahaları'na 40 km uzaklıkta bulunmaktadır. Toplam Alan: 112.000 m Plaj Uzunluğu: 400 m Kategori: 5 Yıldızlı

Yatak kapasitesi: 534 Oda, 1350 Yatak Oda özellikleri: 451 Standart, 66 Ara Kapılı, 3 Junior Suit, 12 Suit, 2 Kral Dairesi mevcut. Tüm odalarda balkon, oturma bölümü, klima, direkt telefon, TV (uydu kanallı), minibar, saç kurutma makinesi, müzik kanalı, küvet, banyo telefonu, kasa, duman dedektörü bulunuyor. Odaların %85'i deniz manzaralı.

Eğlence Haftada 1 gün plaj partisi, gala gecesi, soft animasyon ve Türk gecesi yapılır. Amfitiyatro, sinema, çocuk kulübü, video oyunları, oyun odası, aquapark, oryantal kursu, tam gün animasyon programı, canlı müzik bulunur.

Bakım ve güzellik merkezleri Sauna, Masaj, Güzellik Merkezi, Türk Hamamı... Spor faaliyetleri Fitness Centre, Tenis Kortları, Futbol Sahaları, Mini Futbol, Basketbol, Voleybol, Squash, Plaj Voleybolu, Masa Tenisi, Su Sporları, Aerobik, Bowling, Bilardo, Dart, Okçuluk, Boccia, su kaydırakları, açık havada jakuzi, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk havuzu.

Yemek ve İçmek Tüm bar ve restoranlarda sınırsız yerli ve yabancı içki, ana restoranda açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı olanağı, 11:00'den 14:00'e kadar snack bar, öğleden sonra kahve ve kek servisi, gece saatlerine kadar çorba ve aperatif sevisi, mini bar, saat başı sandwich servisi verilir.

Toplantı salonu kapasitesi Hepsi özel olarak tasarlanmış teknik donanımıyla 1600 kişi kapasiteli toplantı salonu, 20, 50 ve 100'er kişilik 10 toplantı odası, fuaye, bar ve iş görüşme odaları her türlü organizasyon hizmetini ayağınıza getirir.

Restoranlar ve Barlar Sun Flower Restaurant (ana restoran), Sultan (A'la carte Restaurant) (Türk Mutfağı), Mediterranean Restaurant (A'la carte Restaurant) (Akdeniz mutfağı), Mexican Restaurant (A'la carte Restaurant) (Meksika mutfağı), Oasis Bar (Teras Bar), Budha Bar (Lobi Bar), Tea & Coffee House (Lobi Bar), Piano Bar (Lobi Bar), Circles Disco Bar, Volcano Bar (Snack Bar), Wanda Bar (Havuz Bar), Olivia Bar (Çatı Bar), MoonFlower Bar, Caretta Bar (Plaj Bar), Mini Bar.


Konular