Kriz var diyoruz ama Oteller Tıklım Tıklım

Birçok Esnaf ve Vatandaş Kriz Dolayısıyla Parasızlıktan Yakınırken, Oteller, Yılbaşı Taleplerine Cevap Veremeyecek Duruma Geldi.

Birçok esnaf ve vatandaş kriz dolayısıyla parasızlıktan yakınırken, oteller, yılbaşı taleplerine cevap veremeyecek duruma geldi.

Doluluk oranı yüzde 90'ını geçen ve oteller zincirinin 17. halkasını Antakya'da açan Dedeman Oteli yetkilileri, bu durumdan memnun olduklarını söyledi.

2007 Aralık ayında hizmete açılan Dedeman Oteli, 2008 yılını beklentilerinin çok üzerinde bir kazançla geçirdi. Şuan yılbaşı gecesi için yapılan müracaatların yüzde 90'ına ulaştığını aktaran otelin Antakya Müdürü Aydın Duman, yeni yıl için yüzde 10'luk bir açıklarının kaldığını, bunun için de yüzde 10 indirim yapmaya başladıklarını açıkladı.

Duman, yeni yıl için hazırladıkları program ve fiyatlar hakkında şunları söyledi: "Balo salonunda yılbaşı galası, özel menüsü ve limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 1165 YTL, Parliament Gece Kulübü'nde yılbaşı partisi, özel ikramlar ve limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 175 YTL, çocuklar için yılbaşı partisi özel menüsü ve limitsiz içecekler dahil kişi başı 135 YTL olarak belirlendi."

(CİHAN)


Konular