Sonbaharda Mısır'ı görmeyen kalmayacak!

Prontotour, bu kez de Kahire ve İskenderiye’nin tüm güzelliğini seyahat severlere sunuyor...

Sektörde birçok yeniliğe imza atan, iki yıl önce charter uçaklarla kış boyunca her hafta hareketle Mısır’a tur düzenleyerek bir ilki gerçekleştiren Prontotour, bu kez de Kahire ve İskenderiye’nin tüm güzelliğini seyahat severlere sunuyor.

Gerek avronun düşmesi ve gerekse turla ilgili yapılan satınalmaların, yurtiçi ve yurtdışı tedarikçilerden 1 yıl önceden peşin satın alınmasıyla tur fiyatı iki sene öncesinin bile altında! Sonbahar ve kış aylarını kapsayacak şekilde Türk Havayolları’nın tarifeli seferleri ile 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Neredeyse gidiş-dönüş uçak bileti fiyatına, 5 bin yıllık medeniyete sahip olan ‘’Her şeyin başladığı yer’’ olarak kabul edilen Mısır’da tam 4 gece 5 gün muhteşem bir yurtdışı tatili geçirebilirsiniz. 3-4-5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalar, uçak biletleri, havalimanı hizmetleri-vergisi, rehberlik, seyahat sigortası, panoromik Kahire ve İskenderiye turları ve İskenderiye’de bir akşam yemeği tur paketine dahil edilmiş, sadece yurtdışı çıkış harcı ve vize ücreti dahil değil.

Prontotour’un Mısır gezisi 595 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla yani yurtiçinde tatile gitmek isteyenlerin bile aklını çelecek türden… Her zevke hitap eden Kahire – İskenderiye turunda, Mısır’la özdeşleşmiş Piramitleri ve ayrıca yaşam kaynağı olarak adlandırılan Nil Nehri’nin, bir şehri eski ve yeni olarak nasıl ikiye böldüğünü görebilirsiniz. Oryantal dansı, ana vatanında seyrederek keyifleneceğiniz bu turda şaşıracağınız da çok şey var: Bunların en başında gelen Kahire Ulusal Müzesi dünyanın en eski tarihini gözler önüne seren dünyanın sayılı müzelerinden biri. Tutankhamon’un altın kıyafetlerinden, yer altından yakın zaman önce çıkarılan ilgi çekici mezarına kadar, cam içinde sergilenen kral-kraliçe ve firavun mumyaları ile binlerce yıl önce kullanılan değişik ev eşyaları da çok ilgi çekici. Hiç durmayan canlı şehir hayatıyla Kahire ve İskenderiye’nin gizemli kapılarını Prontotour sizlere açıyor.

Konular