Bayramda Madrid ve Barselona sizi bekliyor!

Açık hava müzesindeymiş hissini yaşatacak, gördüklerinizin etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir tatile ne dersiniz?

Madrid – Barselona turu bu arayışınıza fazlasıyla cevap verecek! Anı Tur’un 8-12 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği turda, Avrupa’nın gözde ülkesi İspanya’nın tüm ihtişamı gözlerinizin önüne serilecek.

Fotoğraf makinelerinizi hazırlayın! Çünkü Anı Tur bu bayramı size şeker tadında geçirtmeye hazırlanıyor… 8 Eylül’de Madrid’e yapacağınız uçak yolculuğuyla başlayacak geziniz; Madrid şehir turuyla devam edecek.

Puerto Del Sol Meydanı, Alcala ve Toledo kapıları, Atocha tarihi istasyonu, Las Ventas Arenası, Gran Via Caddesi, Kraliyet Saray Meydanı ve Castellana Bulvarı göreceğiniz yerler arasında…

Unesco tarafından koruma altına alınan dünyanın en güzel Ortaçağ Kenti Toledo’da heyecanınıza yenik düşebilir, Puerto Del Sol Meydanı, Alcala ve Toledo kapıları, Atocha tarihi istasyonu, Las Ventas Arenası, Gran Via Caddesi, Kraliyet Saray Meydanı ve Castellana Bulvarı ile sizi büyüleyecek Barselona’da unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz…

İspanya’nın büyülü dünyasına Anı Tur kalitesi ve güvencesiyle yolculuk etmek isteyenler kişi başı 839 Euro ödeyecekler…

Konular