Muğla-Kaunos Antik Kent Dalyan

Bu kadar keyifli bir yer olduğunu hayal bile etmiyordum. Nehrin bir tarafına kurulmuş Dalyan'da eski çağdan kalma birçok eser görebiliyorsunuz. Kaunos Antik Kenti Dalyan'ı gezmek için nehrin diğer tarafına kayıklarla geçiyorsunuz. Nehir yolculuğunuz; bir tarafı sizi kaplıcalara götürürken diğer tarafta denize açılabiliyorsunuz.. Sultaniye kaplıcalarında çamur banyosu yapabiliyorsunuz. Tekne yolculuğu sırasında 4. yüzyıla ait Dalyan Kral Kaya Mezarları'nı görebiliyorsunuz. Büyüleyici olan bu tarihi eserler Dalyan'daki doğanın romantikliğini daha da arttırıyor.

Huzur, ruhunuzu dinlendirmek, romantizm yaşamak ve tarihi eserleri görmek istiyorsanız Dalyan'a bir uğramalısınız.. Dalyan Resort Hotel'de konaklamak ise ayrı bir huzur katıyor. Otel muhteşem, otelin mimari yapısı kral mezarlarını anımsatıyor... İnanılmaz bir hizmet kalitesi söz konusu, güler yüzlü ekibi, kaliteli hizmeti ile sizleri bekliyor. Yemekler ise bir o kadar lezzetli... Dalyan'a gitmeye karar verirseniz mutlaka Dalyan Resort Hotel'de konaklamalısınız... Otelin bahçesinde teknelere binip, nehri geçerek açıldığınız nehir yolculuğunuzda İztuzu Plajı sizi bekliyor. Karetta karettaların gece sahile çıktığı noktaymış İztuzu Plajı. Kum plaj ve sığ deniz sevenlerin görmesi gereken bir plaj İztuzu Plajı.

Bir tarafta dağ, diğer tarafta gölü görebileceğiniz deniz tertemiz.. Mükemmel bir tatil yeri, cennet köşelerden biri Dalyan; ben tatilde huzur ve doğa güzelliği arıyorum diyenlerin yeri Dalyan. Benim için unutulmayacak bir tatil oldu, herkese tavsiye ederim.

Neredekal.com' a da çok çok teşekkür ediyorum. Bu güzel program ve tavsiyeleri için...