Çanakkale-Kabatepe Orman Kampı

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde bulunan Kabatepe, tatilinizin en güzel geçeceği sessiz, sakin ve kuş sesleriyle dolu vakitlerinize ortak olacak. Sıcaklıktan kaçmak istediğinizde serin denizi sizi kendine davet edecek ve her kulaç attığınızda mükemmel sahilin tadını bolca alacaksınız. Kuşların hiç eksik olmadığı ormanda sadece doğanın tadını çıkartmak yılınızın tüm yorgunluğunu alacak.

Kabatepe Orman Kampı'na ulaşım oldukça kolaydır. Şehirden kalkan otobüslerle ve minibüslerle gidebilirsiniz. Aynı zamanda karavanınızla yolculuk yapacaksanız, burada kolaylıkla konaklayabilirsiniz. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan Kabatepe Orman Kampı'nda market ve lokanta da bulunuyor. Üstelik kamp yapanlar için banyo ve tuvaletler de mevcuttur.

Rahat bir kamp alanı sunan Kabatepe Orman Kampı'nda günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Çanakkale'nin diğer tarihi ve doğal güzelliklerinden olan Çimpe Kalesi'ni, Biga Çayı'nı, Marmaros Şelalesi'ni, Zeus Altarı'nı, Truva Antik Kenti'ni ve Polente Feneri'ni gezi listenize ekleyebilirsiniz.

Konular