Ucuza konaklama

En kısa gecenin yaşanacağı 21 Haziran'da konaklamada önemli fırsat. İşte ayrıntılar.

Dedeman, kuzey yarım kürede en uzun gün ve en kısa gecenin yaşandığı 21 Haziran günü bazı otellerinde müşterilerine yılın en düşük konaklama tarifesini uygulayacak.

Dedeman Konya Genel Müdürü Recep Altınok, Dedeman Konya olarak sürekli yeni ve farklı hizmet sunma arayışı içinde olduklarını söyledi.

Seyahate çıkanları evde en çok unutulan bilgisayar, cep telefonu ve fotoğraf makinesi şarj cihazı taşıma derdinden kurtaracak bir düzenek projesi geliştirdiklerini ve bu projeyle 2009 yılında Turizmde Yeni Fikirler Yarışması'nda 2. seçildiklerini anımsatan Altınok, şöyle devam etti:

''Son olarak belki de dünyada ilk defa bir otelin uygulayacağı bir promosyon düşündük. Kuzey yarım kürede en uzun gün ve en kısa gecenin yaşandığı 21 Haziran günü müşterilerimize yılın en düşük konaklama tarifesini uygulamayı planladık. Bu projemizi Konya ile sınırlamamak adına Dedeman'ın merkez yöneticilerine sunduk, beğenildi. Proje Dedeman Konya'da uygulandığı gibi Dedeman'ın yurt içi ve dışında belirlenen bazı otellerinde geçerli olacak. Örneğin Bulgaristan'da bulunan Dedeman Plovdiv Otel de projenin 21 Haziranda uygulanacağı oteller arasında yer alıyor. Sadece Türkiye'deki değil dünyadaki otellere de bu projeyle örnek olduğumuz için mutluyuz. Dedeman Konya'da, müşterilerimize yüzde 70 indirim yapıyoruz. Normalde geceliği 300 lira olan 2 kişilik standart bir odayı, 21 Haziranda 89 liraya veriyoruz. Bugünden itibaren rezervasyonları almaya başladık.''

Konular